Luciafesten

Achtung!

Just när du trodde Kårallen var säker bjuder LiTHe Blås in till årets mysigaste fest!

Luciafesten äger rum lördagen den 11 december. Kårallens portar öppnar under kvällen och sedan håller universitetets lustigaste, juligaste och mysigaste fest igång till någon gång framåt morgonkvisten.

Under kvällen kommer du att få uppleva dans till levande musiker, goda drinkar i spännande barer, Kul Små Grejer™ att leka med och självfallet Harakiri – musikaliskt självmord i form av karaoke till liveband.

Biljetter till årets juligaste festkväll kommer att släppas under pompa och ståt till det oerhört välljudande LiTHe Blås. Mer info om biljettsläpp kommer, håll utkik på vår Facebook och Instagram.

Julsittning

Även i år kan du inleda festkvällen med en fantastisk julsittning i Gasquen, med fördrink. I sittningsbiljetten ingår julbords- och efterrättsbuffé, förstklassig underhållning samt festbiljett.

Kul Små Grejer™

Förutom all fantastisk dekor som finns för beskådan runt om i Kårallen kan du även stöta på KSG - Kul Små Grejer.

Dessa föremål är i många fall interaktiva och kan antingen bjuda på utmanande pussel där det gäller att binda samman hjärna, råstyrka och en gnutta pajbakning, eller bara ge dig en käftsmäll i skrevet. Så samla ihop ett gäng vapendragare och utforska Kårallens alla våningar!

Harakiri

Gillar du att sjunga? Kanske är det så att du gör detta hellre än bra?

I vilket fall som helst kan du under festen sjunga karaoke till Blåsets eget liveband nere i Gasquen, även känt som Harakiri. Bland mastodontutbudet av låtar hittar du allt från hip-hop till schlager, något för alla helt enkelt. Så beställ en julöl i baren och ta plats på scen, att sjunga fint är inte det viktigaste!

Snabba fakta

Vad?
Årets sista, juligaste, mysigaste, mystiskaste och unikaste fest!

När?
11 december.

Var?
Kårallen, Campus Valla.

Klädkod?
Fint eller finurligt!

Biljettsläpp?
Mer info om biljettsläpp kommer, håll utkik på vår Facebook och Instagram.